Artistar

revolt

Desse gutane spelar ikkje berre sofistikert melodisk rockemusikk, desse gutane er sofistikert melodisk rockemusikk.

Medlemmane i Revolt er framleis i tenåra, men dei høyrest allereie ut som erfarne stadionrockarar med sjølvtillit og ekte tru på eiga evne til å vere til stades. Med sin nye singel 'Shatterhand' bygger bandet vidare på debutalbumet, The Beautiful Decay, med ein forkjærleik for tidlause melodiar, store kor og moderne lydlandskap som grunnlag.

(Henta frå Facebook, Historie Revolt)

"De kom på scenen på Terminalen, og oppførte seg som om de spilte stadionkonsert med Foo Fighters. De har gode og fengende låter, voldsomt med energi og spilleglede, og en oppsiktsvekkende god vokalist" (Asbjørn Slettemark, henta frå Rbnett.no)

“Første gang jeg så disse unge herrene opptre live på konsert, ble jeg bokstavelig talt blåst bort. Jeg har aldri før sett et band med så unge medlemmer, vært så dyktige, dedikerte og spilt med en så særegenhet som de fem guttene i Revolt gjør. Disse guttene spiller ikke bare sofistikert melodisk rockemusikk, disse guttene er sofistikert melodisk rockemusikk.” (Terje Erstad, studioleder Ocean Sound Recording)

“Er dette den neste James Bond-låten?” [...] Det har blitt spekulert i om Norge skal få sin første Bond-låt siden A-ha hadde tittelsporet til «The Living Daylights» i 1987, med Molde-bandet Revolts rykende ferske singel Shatterhand. (Henta frå Gaffa.no)

“det fremadstormende Molde-bandet Revolt skal ha blitt observert i møter med «Bond»-crewet. “ (Henta frå Nettavisen)


Revolt på Facebook

Revolt på Instagram

Revolt på YouTube

Revolt på Spotify

TBATBATBATBATBA


Rocke-trubadur TBAAKustisk Rocke-mix TBA