Artistar

INGENTING

Ingenting fra Austrått. Bandet som takket nei til MGP-Eurovision Song Contest, og Allsang på grensen var for så vidt heller ikke helt greien for dem. 


Ingenting fra Sandnes albumdebuterte for 25 år siden og er nå en ekte rockeinstitusjon. Rockebands av dette formatet finnes ganske enkelt ikke lenger, verken lokalt eller nasjonalt. Dette er bandet som har lært regionens unge menn å banne. Ingenting sier selv at første gang de spilte på Folken i Stavanger var 'en studie i hvor fulle det går an å være på en scene'.


Ingenting er et fengende og voldsomt velspillende liveband, og med slagere som "Liden", "HIV positiv", "Gje faen i det" og "Salg i dag" snakker vi garantert allsang og hæla i taket. 

VALENTOURETTES - speller jokke

Valentourettes ble satt sammen i 2003 med det formål å fremføre Joachim Nielsens sanger på én enkelt konsert, men mottagelsen på denne ene konserten var så enorm at gutta fikk blod på tann og fortsatte sammen. 


Medlemmene har bakgrunn fra både Jokke & Valentinerne og Jokke Med Tourettes, og som bandnavnet indikerer er dette en sammenslåing av disse to. 


Med Petter Pogo på bass, Runar «Kula» Johannessen på trommer og selveste Petter Baarli på gitar utgjorde de en kraftpakke med lang fartstid og solid erfaring med materialet. Tarjei Foshaug har vært vokalist siden 2006, og leverer Joachims sanger med ekte innlevelse, og har markert seg som en drivende frontfigur. 

I 2022 passerte Valentourettes 600 konserter. Bandet har spilt for fulle hus fra Longyearbyen til Flekkefjord til stormende jubel og stor glede, både for de som rakk å oppleve Jokke da han var blant oss og den oppvoksende slekt som har måtte nøye seg med platene. 


Da Torshovteatret skulle sette opp musikalen Verdiløse Menn av Christopher Nielsen, basert på broder Joachims tekster, var det naturlig å hyre Valentourettes (minus Tarjei) som teaterorkester. Stykket var umiddelbart en stor suksess og ble etter en periode på lille Torshovteatret satt opp på selveste hovedscenen på Nationaltheateret, der det så langt gikk frem til siste forestilling høsten 2018. 


Så til bandets viktigste medlem nemlig PUBLIKUM. 

Få andre band kan vise til et så aktivt og deltagende publikum. De synger med og skråler, danser og skåler, ler og griner og lever seg så totalt inn i tekst og musikk at de noen ganger smelter sammen til et stort pulserende monster som tar over hele salen og halve scenen til bandets store glede. 


Denne kvartetten fortsetter å overbevise både garva konsertgjengere og nye generasjoner fans av Joachim Nielsen og hans musikk om at rock er best på konsert.   


Fulle hus og stormende jubel følger hvor enn de spiller landet over og at øl-krana går varm synes ikke å plage konsertarrangører nevneverdig heller.

THE VOSSA REBELS

Høsten 2010 startet 3 unge karer band. De fant fort ut at det var rockabilly de ville legge sjelen sin i. Nå er karene 17-20år, og de rocker hardere enn noen gang!

Bandet har hatt flere spillejobber rundt om i landet på klubber og festivaler som Tysnesfest, Skånevik Bluesfestival, Dark Season Blues på Svalbard, Rockabilly Rumble, Øyanatt, og mye mer!

Bandet har opparbeidet seg en god anerkjennelse i Rockabilly miljøet og har vert å se på TV skjermen flere ganger.

I 2016 slapp bandet debut-albumet Bedop! Og I februar 2020 slapp bandet singlene A Little Confused og Dusted Floor fra sitt andre album More! Som er ute overalt nå!

Få på musikken deres og skru opp! Cool og autentisk Rockabilly spilt av ungdom med den rette energien.

The Vossa Rebels består av: 

Sondre Hegg (vokal/gitar)

Sondre Dæmring Styve (kontrabass) 

Eivind Dæmring Styve (trommer)


BROAD LINE

Broad Line er bandet som elskar 80-talet! Mykje av musikken frå denne tida har stått seg veldig godt - rett og slett fordi det er kvalitetsmusikk med gode melodiar og fengande refreng. Broad Line plukkar ut dei beste låtane og formidlar dei med kjærleik, på same måte som dei gjorde når melodiane låg på hitlistene for rundt 40 år sidan. Bandet oppstod opprinneleg rundt 1980, og heldt det gåande til 1986. I 2010 vart ideen om ein reunion sett ut i livet, og sidan har dei gleda publikum med udødelege hits frå tiåret då alt var rosa og sola aldri gjekk ned. 

På Trandalrock får du høyre Broad Line spele dei feitaste rockelåtane frå 80-talet - her blir det både Bon Jovi, AC/DC, Van Halen og mykje meir! Meininga er at det skal høyrast mest mulig autentisk ut, og at folk skal bli lokka ut på dansegolvet. Kanskje børstar du støv av dei gamle dansetrinna frå den gong du var på dans på lokalet med permanent og store mengder hårspray... Nostalgi? Absolutt! Dansbar kvalitetsmusikk? Definitivt! Med sju personar på scena formidlar Broad Line 80-talet på den måten denne musikken fortenar. Vi lovar deg ein festkveld med den beste rockemusikken frå dette gyldne tiåret!


Broad Line er:

Asle Eiken vokal

Venche Vartdal Leite vokal

Stein Henrik Vartdal keyboard

Bottolf Lødemel keyboard

Lars Inge Bjørneset bass

Fred Igland gitar

Frode Sundnes trommer

PÖCK

PRYL

PRYL er:
Jenni Bratteberg Aamås

Andreas Sundgot

Helle Brenne Høydal

Sigve Silseth Tømmerbakk

Ronja Lenita Wingsternes 
HUSBANDET

Husbandet er:
Sigbjørn Follestad (vokal og gitar)

Gard Eirik Austrheim (vokal og gitar)

Frode Sundnes (tromme)

AKustisk Rockemiks

Laurdag kl. 15.30-17.30

🎤🎸Adriane og Gard

🎤🎸John Arve og Tove Elise

🎤🎸Mr. Gaines

🎤🎸Glenn Charles

🎤🎸Linda og Siggen